3D-printing en Masterbatch: Een Perfecte Match

In de snel evoluerende wereld van 3D-printing blijft de zoektocht naar nieuwe materialen en technologieën die de mogelijkheden van dit innovatieve productieproces vergroten voortduren. In deze blogpost duiken we dieper in op de mogelijkheden van masterbatch en additieven bij 3D-printing.

 

3D printing op maat dankzij de juiste masterbatch additieven.

Reeds sinds verschillende jaren heeft Italmaster een samenwerking met BTP : Bulcke Technical Printing. BTP biedt een revolutionaire 3D-printdienst waarmee grote, unieke stukken in kleine oplages kunnen worden vervaardigd, voorzien van de juiste additieven door Italmaster. Deze additieven stellen BTP in staat om oplossingen te creëren op maat van de specificaties die de klant voorlegt.

Dankzij deze additieven kunnen er bijvoorbeeld UV-stabilisatoren toegevoegd worden voor buitentoepassingen, waardoor de 3D-geprinte stukken bestand zijn tegen de elementen en hun integriteit behouden. Ook kunnen er door het gebruik van kleurmasterbatch RAL-specifieke kleuren aangeboden worden, waardoor elk project de gewenste visuele uitstraling krijgt.

Of het nu gaat om architectuur, industrie of design : met de additieven van Italmaster staat BTP klaar om aan de behoeften van diverse industrieën te voldoen met innovatieve 3D-printoplossingen.

 

Bent u op zoek naar oplossingen op het gebied van 3D-printing of wilt u meer weten over de mogelijkheden van masterbatch en additieven voor 3D-printing? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BTP en Italmaster. Samen kunnen zij u begeleiden naar de op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Contacteer BTP - Bulcke Technical Printing voor 3D-printing : www.btprinting.be

Contacteer Italmaster voor de juiste masterbatch : info@italmaster.be

 

Italmaster Belgium NV is uw flexibele partner in de ontwikkeling, productie en verkoop van masterbatches, monopigmenten & additieven. Contacteer ons voor de ontwikkeling, productie en flexibele levering van uw masterbatch in België, Nederland, Frankrijk en andere landen van de Europese Unie. 

Gepubliceerd op: 11/10/2023