Het bedrijf Betap bezoekt Italmaster

Een inspirerend bezoek aan Italmaster : verrijkende inzichten en connecties ! 

Op dinsdag 12 maart verwelkomden we Roy Venema en Elena van Dalfsen, vertegenwoordiger van het bedrijf Betap, bij Italmaster. Tijdens hun bezoek werden ze getrakteerd op een uitgebreide rondleiding door de productie- en laboratoriumfaciliteiten en hadden we een stimulerende bijeenkomst waarin we de nieuwste branche- en productontwikkelingen bespraken. Het was een waardevolle ervaring die hen diepgaande inzichten en verrijkte kennis opleverde, waardoor het een succesvol bezoek werd !

 

Benieuwd naar wat Italmaster Belgium NV uniek maakt ?

We nodigen zowel nieuwe als bestaande klanten van harte uit om ons productiebedrijf van masterbatch in Gentbrugge, BE, te bezoeken. Laten we samen de mogelijkheden verkennen tijdens een persoonlijke rondleiding, inzichten delen en mogelijke samenwerkingen verkennen.

📅 Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak - info@italmaster.be 

 

 

Italmaster Belgium NV is uw flexibele partner in de ontwikkeling, productie en verkoop van masterbatches, monopigmenten & additieven. Contacteer ons voor de ontwikkeling, productie en flexibele levering van uw masterbatch in België, Nederland, Frankrijk en andere landen van de Europese Unie.

 

Gepubliceerd op: 26/04/2024