Italmaster x B-Token: handige winkelkarmunten voor onze klanten en prospects

Italmaster Belgium NV en B-Token hebben hun krachten gebundeld om uw boodschappen aangenamer te maken !

We willen heel graag onze klanten en prospects verrassen met een leuk en praktisch gadget: ontdek onze winkelkarmunten ! Dit gadget is niet alleen handig en leuk om te krijgen, het zorgt er eveneens voor dat wij - flexibele partner voor masterbatches, monopigmenten en additieven - altijd “top of mind” blijven bij onze zakelijk netwerk.

Onze winkelkarmunten voegen niet alleen kleur toe aan uw dag, maar ze lossen ook het gedoe met muntjes op. Dankzij de kwalitatieve masterbatch van Italmaster hebben deze munten een knappe uitstraling gekregen: wij lieten deze handige gadgets uitvoeren in transparant blauw en satijn goud.

Je kunt ze aan je sleutelbos hangen, zodat je altijd klaar bent voor een snelle boodschap. Ze zijn bovendien het resultaat van een goeie samenwerking tussen Italmaster en B-Token, waarbij het vakmanschap van beide bedrijven samensmelt tot een tastbaar bewijs van ons partnerschap.

 

Wil je er ook graag ééntje ?

Ontmoet ons op de Kunststoffenbeurs, op onze stand 243 / Hall 1 in Brabanthallen, ’s Hertogenbosch (NL) en ontvang het Italmaster-gadget. Tot dan!

Meer info: kunststoffenbeurs.nl/

 

Italmaster Belgium NV is uw flexibele partner in de ontwikkeling, productie en verkoop van masterbatches, monopigmenten & additieven. Contacteer ons voor de ontwikkeling, productie en flexibele levering van uw masterbatch in België, Nederland, Frankrijk en andere landen van de Europese Unie. 

Gepubliceerd op: 29/08/2023