Masterbatch voor de duurzame kauwgomjetons van b-token

Laten we het hebben over een game-changer in de tokenwereld! Onze vrienden bij b-token hebben altijd de focus gehad op duurzaamheid, en hun nieuwste project is niets minder dan revolutionair: kauwgom omgezet in kleurrijke, milieuvriendelijke jetons !

In de beginjaren maakte b-token zijn jetons uitsluitend in slijtvast plastic, met de bedoeling de producten keer op keer te hergebruiken.

Toen kwamen ze tot een revolutionair inzicht. Stel je voor: er blijft een straat vol kauwgom over. Geen mooi gezicht, toch? B-token werkte samen met een Brits bedrijf om gebruikte kauwgom op te rapen en er grondstof voor hun kauwgomjetons van te maken.

Transformatieproces: Het ingezamelde kauwgomafval ondergaat een nauwgezet proces. Het wordt eerst gewassen en vervolgens gesmolten bij een hoge temperatuur van meer dan 200°C. Dit transformatieve proces zorgt ervoor dat de resulterende jetons niet alleen hygiënisch en schoon zijn, maar ook duurzaam zijn, waardoor ze ideaal zijn voor veelvuldig gebruik.

Milieu-impact: Door weggegooide kauwgom te hergebruiken, pakt b-token de lange afbraakperiode van kauwgom aan, die tot 20 jaar kan duren. De duurzame tokens die uit dit initiatief voortkomen, bieden een overtuigende oplossing voor de milieu-uitdagingen die kauwgomafval met zich meebrengt.

Enter Italmaster: Het enige b-token dat nodig was om dit fantastische product nog beter te maken, was een levendige kleur. Italmaster had de eer om de masterbatch te mogen leveren voor dit duurzame project !

Jetons nodig ? Check dan zeker eens de kauwgomjetons van b-token: de meest duurzame keuze.

Meer info vind je op hun website: Kauwgomjetons door b-token.

 

Wenst u meer technische ondersteuning of andere info bij uw project? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren via mail: info@italmaster.be of per telefoon: +32(0)9/3808754.

Wij ontwikkelen met plezier een masterbatch op maat van uw wensen en vereisten ! 

 

Italmaster Belgium NV is uw flexibele partner in de ontwikkeling, productie en verkoop van masterbatches, monopigmenten & additieven. Contacteer ons voor de ontwikkeling, productie en flexibele levering van uw masterbatch in België, Nederland, Frankrijk en andere landen van de Europese Unie. 

Gepubliceerd op: 06/02/2024