Kleurmasterbatches ontwikkelen voor gerecyclede hars: van PCR/PIR tot uw gewenste gekleurde eindproduct

Bij Italmaster zijn we toegewijd om expertise en ervaring te bieden bij de ontwikkeling van kleurmasterbatches voor gerecycleerd hars. Met onze expertise kunnen we gerecycleerde materialen omzetten in kleuren op maat van uw wensen. 

In de wereld van vandaag is recycleren een essentieel onderdeel geworden van het programma voor duurzame ontwikkeling. Het proces begint met post-consumer recycled (PCR) of post-industrial recycled (PIR) hars die door de mix van verschillende afvalstromen een andere kleurondertoon kan hebben dan de primaire harsen.

Ons ervaren team formuleert zorgvuldig kleurmasterbatches om de gewenste kleur en consistentie te bereiken.

Als u de visuele aantrekkingskracht van uw gerecycleerde materialen wilt verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat altijd voor je klaar. Je kan ons bereiken via info@italmaster.be.

 

Italmaster Belgium NV is uw flexibele partner in de ontwikkeling, productie en verkoop van masterbatches, monopigmenten & additieven. Contacteer ons voor de ontwikkeling, productie en flexibele levering van uw masterbatch in België, Nederland, Frankrijk en andere landen van de Europese Unie. 

Gepubliceerd op: 21/06/2023