Ons partnership met Samsonite: Masterbatch voor gerecycleerd PP

Wij zijn trots op onze langdurige samenwerking met Samsonite!

Dankzij hun vertrouwen kreeg Italmaster de kans om masterbatch te ontwikkelen voor hun hoogwaardige collectie met gerecycled polypropyleen. We hebben een aantal levendige kleuren ontwikkeld voor hun duurzamere bagagecollectie "Magnum Eco": Midnight Blue, Forest Green en en de Summer Special Geranium Red.

De Magnum ECO collectie, vervaardigd in Europa, is gemaakt met gerecycleerd huishoudelijk afval: gerecycleerde yoghurtpotjes voor de schalen en gerecycleerde petflessen voor de voering. Deze koffers zijn het resultaat van hun toewijding aan duurzaamheid, met behoud van alle kwaliteit en comfort.

Het materiaal die gebruikt wordt is beter bekend als QCP: Quality Circular Polymers. Klik op de QCP-link voor meer informatie.

Lees meer over de Magnum Eco-lijn van Samsonite.

 

Italmaster Belgium NV is uw flexibele partner in de ontwikkeling, productie en verkoop van masterbatches, monopigmenten & additieven. Contacteer ons voor de ontwikkeling, productie en flexibele levering van uw masterbatch in België, Nederland, Frankrijk en andere landen van de Europese Unie. 

Gepubliceerd op: 04/10/2022